Jeziva pozadina priče o devojčici koja se srušila zbog alkohola i droge: O mestu u Zemunu na kojem je nađena šire se mračne glasine: "Nije svejedno ići tuda"

Blic 12.09.2022
Jeziva pozadina priče o devojčici koja se srušila zbog alkohola i droge: O mestu u Zemunu na kojem je nađena šire se…

Slučajne prolaznike koji su se našli u blizini vatrogasnog doma u Zemunu u subotu uveče, zatekao je jeziv prizor. Maloletna devojčica, starosti oko 14 ili 15 godina, naprasno se srušila, a naknadnom analizom utvrđeno je da je bila pod dejstvom alkohola i narkotika. U razgovoru sa prolaznicima i zaposlenim u okolnim radnjama, reporteri "Blica" došli su do saznanja da je okolni park i mračni prolazi jedno od glavnih mesta za skupljanje narkomana u tom delu Zemuna.

Devojčica koja je bila pod dejstvom alkohola i narkotika, srušila se u blizini vatrogasnog doma, a u pomoć su joj priskočili dežurni vatrogasci i pozvali su Hitnu pomoć. Da to nije slučajnost, rekli su nam prolaznici koji kažu da su obodi Zemunskog parka glavno mesto za skupljajne sumnjivih grupica, najčešće, maloletnika. - Ovde baš imamo problem sa narkomanima. Zavlače se iza osnovne škole i iza dvorane "Pinki" i tamo se drogiraju. Nekada zna tu da se desi

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »