Misterija pokušaja samoubistva trudnice: Policiji sumnjiv način na koji se ispekla, komšije kažu da je trpela nasilje u porodici, ona ga nikad nije prijavila!

Blic 18.09.2022
Misterija pokušaja samoubistva trudnice: Policiji sumnjiv način na koji se ispekla, komšije kažu da je trpela nasilje u…

Trudnica Ivana G. (31) iz Čačka, koja je, kako je ispričala, navodno pokušala da se ubije tako što se polila benzinom, nalazi se u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, a kako kažu lekari njeno zdravstveno stanje je stabilno, kao i da je sa bebom sve u redu. Njoj je izgorelo dvanaest odsto kože, a inače, Ivani je ovo četvrta trudnoća.

Ivana G. (31) rodom je iz sela Cvetke kod Kraljeva, ali je još pre desetak godina napustila porodični dom, i udala se u okolini Vrnjačke Banje. Sa prvim mužem ima troje dece. Prošle godine se odselila i otišla da živi u selu Bresnica kod Čačka sa muškarcem koji je dosta stariji od nje. I sa njim je zatrudnela i čekala dete pre nezgode koja se dogodila. "OVO JOJ JE ČETVRTA TRUDNOĆA" Dr Dimitrijević iz Kragujevca o stanju trudnice koja se polila benzinom i zapalila:

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »