(Video) "Naravno da sam ponosan na sina": Sramna izjava oca mladića koji je pretukao sestru jutjuberke Uki Q: "Naučili ste ga da bije žene"

Blic 29.09.2022
(Video) "Naravno da sam ponosan na sina": Sramna izjava oca mladića koji je pretukao sestru jutjuberke Uki Q: "Naučili ste ga…

Jutjuberka Una Kabrlar, poznatija kao Uki Q, tvrdi da je njenu sestru Saru Hadžić pretukao njen suprug Damjan Hadžić. Una je putem društvenih mreža navela i da je njena sestra bebu od 2 meseca pronašla s modricama. Međutim, kako smo nezvanično saznali nema podataka, zvanične prijave i medicinskog izveštaja sa povrednom listom da je Damjan tukao bebu.

Una je, naime, na Instagramu objavila i snimak susreta s mužem njene sestre, ali i njegovim ocem koji je na njeno pitanje: "Je l' si ponosan na svog sina?", poručio: "Naravno da sam ponosan, ne nego ću na tebe da budem ponosan". "Naučili ste ga da bije žene", poručila mu je Una, a kako je izgledao njihov susret pogledajte u snimku ispod: Mužu sestre Une Kablar je navodno određena mera zabrane prilaska od 48 sati.

Povezane vesti »

Komentari

Kultura, najnovije vesti »