"1.500 Evra i ne mogu da izguram mesec" Poskupljenja iznenađuju i one sa velikim platama: "Jedva smo se pokrpili ove godine"

Blic 04.11.2022
"1.500 Evra i ne mogu da izguram mesec" Poskupljenja iznenađuju i one sa velikim platama: "Jedva smo se pokrpili ove godine"

- Ne znam koliko pojedemo i popijemo, otprilike smo knap, ne idem u minus ali ne ostaje ništa za sa strane + troškovi i prihodi variraju u toku godine pa je septembar kritičan, jedva smo se pokrpili ove godine... Od marta se oseća manjak od oko 100-200 evra mesečno, kompenzovan manjim trošenjem i nešto malo posla sa strane, tako da se nije otišlo u minus ali je morala da se pravi reorganizacija, piše na Redditu jedan naš sugrađanin dodajući: "Imam 1.500 evra mesečno i nije mi taman".

Nedavno se, među srpskim korisnicima Reddita, pokrenula polemika o tome koliko zarađuju, koliki su im mesečni troškovi, kao i koliko im novca ostane na kraju meseca, i komentari su raznoliki. Na temu su je javili i oni kojima se kućni budžeti poslednjih meseci tope te su primorani da menjaju svoje navike, preko onih kojima je plata pozamašna - -200 evra od kraja prošle godine svaki mesec, a plata mi se uduplala. Dodajem sa kreditne. Ja ne znam više kako šta sem da

Budžet »

Ključne reči

Komentari

Ekonomija, najnovije vesti »