Dve zalutale rakete pale na Poljsku u blizini granice sa Ukrajinom - dve osobe poginule, podignuta borbena gotovost (VIDEO)

RTV 15.11.2022  |  Tanjug, FoNet, B92
Dve zalutale rakete pale na Poljsku u blizini granice sa Ukrajinom - dve osobe poginule, podignuta borbena gotovost (VIDEO)

VARŠAVA - Dve rakete pale su na poljsku teritoriju, i tom prilikom se poginule su dve osobe, navode američki obaveštajni izvori. Poljski zvaničnici još nisu potvrdili tu informaciju, ali se zna da je premijer Mateuš Moravjecki za 20 časova sazvao sastanak sa čelnicima bezbednosnih službi. Moskva odbacuje medijske navode da je reč o ruskim raketama, dodajući da ruska vojska nije dejstvovala po ciljevima u blizini ukrajinsko-poljske granice.

''Vatrogasci su na licu mesta, nije jasno šta se desilo'', rekao je predstavnik lokalne vatrogasne službe, prenosi Rojters. Moskva: Vest o padu ruskih raketa u Poljsku provokacija Rusko Ministarstvo odbrane saopštilo je večeras da izveštaji poljskih medija, kao i izjave zvaničnika o navodnom padu ruskih projektila na teritoriju Poljske, predstavljaju "provokacija su sa ciljem dalje eskalacije". U saopštenju se ističe da "nisu izvršeni nikakvi udari na ciljeve u

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Svet, najnovije vesti »