"Samo je dodavala gas": Očevici stravične nesreće u Ustaničkoj u kojoj je nastradala Živana (73): "Udarala je sve pred sobom, umalo da kolima uleti u parkić gde su bila deca" (foto)

Blic 15.02.2023
"Samo je dodavala gas": Očevici stravične nesreće u Ustaničkoj u kojoj je nastradala Živana (73): "Udarala je sve pred…

- U parkiću je bilo roditelja sa decom, prava je sreća što ju je zaustavilo drvo - reči su stanara zgrade na čijem parkingu se sinoć odigrala prava drama kada je Indira V. (54) kako se sumnja, izazvala tešku saobraćajnu nesreću u Ustaničkoj ulici kada je automobilom "mercedes" nekontrolisano udarala vozila na parkingu nakon čega je usmrtila Živanu M. (73).

Prema rečima očevidaca, Indira je u automobil sela ispred zgrade koja se nalazi nedalekko od mesta tragedije, kako bi navodno vozilo preparkirala, iako nije imala vozačku dozvolu. Potom, usledilo je nekontrolisano kretanje. Prema navodima komšija, Indira je bila za volanom nakon čega je brzinu samo dodavala, te je u jednom trenutku uspela i da preleti raskrsnicu. - Nakon što je došla ovde gde je parking, u jednom trenutku je vozila čak i na dva točka. Udarala je

Mercedes »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »