(Video): "Stalno sam mislila o tome da im je majka živa da bi ona to njima možda dozvolila" Nada Obrić je ćerke drugog supruga odgajila kao i svoju decu: "Od njih četvoro ko skrivi taj dobije"

Blic 22.02.2023
(Video): "Stalno sam mislila o tome da im je majka živa da bi ona to njima možda dozvolila" Nada Obrić je ćerke drugog…

U emsiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" pevačica narodne muzike Nada Obrić govori o svojoj prvoj ljubavi, o svom prvom suprugu, njihovoj deci, zatim o tome koliko joj je teško pala njegova smrt, a onda i o drugom suprugu i jednoj tajni, jednom segmentu koji retko pominje u medijima, a to je da je ona bila ta koja je odgajila pored svoe dvoje dece i još dve devojčice.

Nada Obrić u iskrenoj ispovesti u emisiji "Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović" otkriva kako je došlo do toga da ona brine o devojčicama koje su kao male ostale bez majke majku. - Moj drugi muž je imao dve ćerke. Njegova žena je umrla ranije, nismo se tada znali, nismo znali ni da postojimo. Mlađa ćerka je imala dve godine kada im je majka umrla, starija je od nje ečetiri godine starija. Kada smo se upoznali starija ćerka je krenula u prvi razred osnovne. I,

Blic »

Komentari

Zabava, najnovije vesti »