Najskuplja vila u Beogradu košta 7 miliona evra! Imaju bazene sa morskom vodom, bioskope, soba i kupatila ne zna im se broj... a evo ko ih kupuje (foto)

Blic 28.02.2023
Najskuplja vila u Beogradu košta 7 miliona evra! Imaju bazene sa morskom vodom, bioskope, soba i kupatila ne zna im se broj…

Nakon što je prelepa, takozvana plava kuća iz Jajinaca oglašena na prodaju za milion evra ljudi se masovno pitaju ima novca da sebi priušti nekretninu tog kalibra? Ali to je ništa naspram nekih drugih vila i cena, a trenutno najskuplja koja se prodaje u Beogradu košta neverovatnih sedam miliona evra!

U pitanju su kuće na ekskluzivnim lokacijama, rezidencijalnom delu grada gde su mir i tišina deo luksuza, a uz njih ide i sve ono što može pružiti bogatstvo. Ovakvih nekretnina u Beogradu kako za Blic kaže šefica prodaje portala Nekretnina.rs Jelena Davidović ima ukupno 188 i sve one su oglašene za prodaju, a ona otkriva i ko pazari ove luksuzne nekretnine. - Na trzištu postoji ponuda ekskluzivnih vila koje poseduju sve potrebne sadržaje koji pravdaju njihovu cenu.

Bioskop »

Ključne reči

Komentari

Beograd, najnovije vesti »