Jetel slavi prvi rođendan, korisnička baza porasla za dva odsto u odnosu na prethodnu godinu

Beta 01.03.2023

Kompanija Jetel (Yettel), telekomunikacioni brend PPF Telekom grupe, danas slavi prvi rođendan u Srbiji, a korisnička baza ovog operatera porasla je za dva odsto u odnosu na prethodnu godinu.

Sa željom da smanji negativan uticaj na životnu sredinu, Jetel je usmerio aktivnosti na očuvanje okoline, a kao 100 odsto "zelena mreža", kompanija koristi  isključivo energiju iz obnovljivih izvora.Nedavno, kompanija je lansirala i digitalnu uslugu Eko bonus, čijom aktivacijom korisnici biraju da se u njihovo ime reciklira plastični i papirni otpad.

Takođe, mapirane su i obeležene šetačke i biciklističke staze širom Srbije u saradnji sa Gorskom službom spasavanja, koje se nalaze na Jetel aplikaciji pod nazivom "Jetel zelene staze".

Kompanija je nastavila i program reciklaže mobilnih uređaja sa ciljem da se do 2025. godine reciklira najmanje milion uređaja.

Pre više od godinu dana, Jetel je lansirao Hipernet, koji obuhvata usluge optičkog interneta, digitalne televizije i fiksne telefonije, a sa idejom da zaštiti korisnike u onlajn svetu, predstavio je i bezbednosno rešenje "Safe Net".

"Za sve one koji vole da se informišu o najboljim ponudama i popustima, lansiran je i Jetel Šoping, platforma u okviru koje nekoliko stotina različitih kompanija nudi proizvode i usluge po nižim cenama. Jetel aplikacija za sada ima 1,3 miliona jedinstvenih mesečnih korisnika, a u narednom periodu, očekuje se nastavak aktivnosti sa ciljem daljeg unapređenja usluge i korisničkog iskustva i brige o zajednici i ljudima koji je čine", naveli su iz kompanije.

Jetel je telekomunikacioni brend PPF Telekom Grupe, predstavljen 2022. godine u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji, ima skoro tri miliona korisnika u Srbiji i do marta prošle godine poslovao je pod imenom Telenor Srbija.

Kompanija je prisutna na tržištu od 2006. godine i trenutno zapošljava više od 1.550 ljudi.

Operater pokriva celu teritoriju Srbije brzim internetom, a prvi je operator koji je pokrenuo 5G testno okruženje u Srbiji.

(Beta, 03.01.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »