"Ostali smo bez kuće i svega": Plinska boca uništila sve što su imali: Petočlana porodica iz Kremana sada je bez krova nad glavom (foto)

Blic 02.03.2023
"Ostali smo bez kuće i svega": Plinska boca uništila sve što su imali: Petočlana porodica iz Kremana sada je bez krova nad…

Dan nakon što im je dom izgoreo u požaru i nakon što su jedva sačuvali živu glavu, Todosijevići iz užičkog sela Kremna još uvek ne mogu da dođu sebi. Blagi osmeh na lice vratila im je neveroavatna solidarnost i humanost koju su pokazali njihovi prijatelji i ljudi velikog srca, sada kad im je najpotrebnije.

Do velikog požara došlo je usled eksplozije plinske boce, a prema rečima Obradinke Todosijević u kući su u trenutku eksplozije bili njena majka, suprug i šestomesečna beba. - Bila sam napolju i odjednom videla dim, u prvom trenutku mislila sam da se zapalio odžak ali tada sam čula da je puklo i krenuo je plamen. Suprug je izneo bebu iz kuće i onesvestio se, onda je došla Hitna pomoć i vatrogasci ali već je bilo kasno. Čini mi se da je sve za deset minuta izgorelo.

Požar »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »