Vatrogasac heroj uleteo u vatru da spasi decu: Očevidac tragedije u Novom Pazaru otkrio nove detalje: "Sekirom je razbio prozor, nismo znali da li je živ"

Blic 05.03.2023
Vatrogasac heroj uleteo u vatru da spasi decu: Očevidac tragedije u Novom Pazaru otkrio nove detalje: "Sekirom je razbio…

Četvoro dece, starosti od šest meseci do pet godina, stradalo je u požaru u stanu u stambenoj zgradi u Novom Pazaru. Vatrogasci su dobili poziv u 7.24 i posle jednog minuta već su bili na licu mesta u Ulici 12. srpske brigade, ali se požar već poprilično razbuktao.

- Dečko se bez razmišljanja popeo, sekirom je razbio prozor, toliko je dim krenuo iz te sobe, čak se i eksplozija neka čula, da smo svi ostali bez teksta, jer nismo ni znali da li je živ - ovim rečima opisuje herojski čin jednog vatrogasca očevidac stravičnog požara u Novom Pazaru, u kojem je stradalo četvoro male dece. U požaru koji je izbio u ranim jutarnjim časovima u Novom Pazaru život je izgubilo četvoro mališana, dok su njihovi roditelji prevezeni u bolnicu.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »