Koga će pokrenuti Vučićev "narodni pokret": Deo političkog spektra ostaće neokrznut, ali u jednoj stranci neće moći mirno da spavaju. Ipak, svi pitaju: Šta će biti sa SNS?

Blic 12.03.2023
Koga će pokrenuti Vučićev "narodni pokret": Deo političkog spektra ostaće neokrznut, ali u jednoj stranci neće moći…

Narodni pokret za državu Srbiju, koji će osnovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, svojim postojanjem neće ni okrznuti građanske i levičarske stranke, ali će zato biti usmeren da zadrži birače Srpske napredne stranke i vrlo verovatno je da će tokom tog preocesa "štrpnuti" deo umerenih birača umerene desnice poput Nove Demokratske stranke Srbije, smatraju analitičari.

Vučić sutra u Vranju započinje obilazak Srbije tokom kojeg će tražiti podršku za osnivanje Narodnog pokreta za državu. – Najveći broj intelektualaca podržava Srbiju napretka, a ne da imamo intelektualce ekstremiste s obe strane, koji se ujedine velikom brzinom. Moramo da pokažemo da je prava elita najozbiljnijih ljudi, za pristojnu, racionalnu, Srbiju budućnosti. Ne zbog mene, nego zbog Srbije da kažu: Ne damo vam da uništite Srbiju, ekstremistima sa leve i desne

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »