Novaković (Narodna stranka): Ostalo je još samo da me SNS i Vučić fizički ugroze

Beta 15.03.2023

Predsednik novosadskog odbora Narodne stranke Borislav Novaković izjavio je danas, povodom uvredljivih grafita na njegov račun koji su se pojavili u tom gradu, da iza toga stoji Srpska napredna stranka (SNS).

"Sve što je iz arsenala dopuštenih i nedopuštenih sredstava u političkoj borbi moglo da se koristi, SNS i Aleksandar Vučić lično, su iskoristili protiv mene i moje porodice. Ostalo je još samo da nas i fizički ugroze", rekao je Novaković agenciji Beta.

"Spreman sam na sve i boriću se do kraja", poručio je Novaković.

U Novom Sadu jutros su osvanuli uvredljivi grafiti protiv Novakovića i profesora Pravnog fakulteta u tom gradu Bojana Pajtića, koji je bivši pokrajinski premijer i bivši lider Demokratske stranke. Velikim crvenim ćiriličnim slovima ispisano je "Bora psiho", dok je grafit "Pajtić lopov" ispisan crvenim i crnim velikim ćiriličnim slovima. Oba grafita ispisivana su uz pomoć šablona.

Prethodnih dana u Novom Sadu osvanulo je i mnogo uvredljivih grafita, takođe ispisanih šablonom, upućenih protiv predsednice pokreta Zavetnici Milice Đurđević Stamenkovski i predsednika Nove Demokratske stranke Srbije Miloša Jovanovića.

Na grafitima je pisalo "Milica lažljivica" i "Miloš Francuz", sa aluzijom na Jovanovićevo dvojno, srpsko-francusko državljanstvo.

(Beta, 03.15.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »