Najpotresniji prizori iz kupatila užasa: Devojčica (8) u kadi, lepa kao lutka, ali kost i koža: oko nje đubre, kesica pereca, jedna slika i - recept za bugarski burek?!

Blic 27.03.2023
Najpotresniji prizori iz kupatila užasa: Devojčica (8) u kadi, lepa kao lutka, ali kost i koža: oko nje đubre, kesica…

Policajci koji su u petak uveče ušli u stan u beogradskom naselju Zvezdara iz kojeg se širio nesnosan smrad, sigurno nikad neće zaboraviti prizor koji su zatekli u kupatilu užasa. Osmogodišnja devojčica, lepa kao lutka, ali prljava i izmučena - kost i koža! Ručice i noge kao čačkalice, okružena gomilom đubreta i bizarnim detaljima čiji će smisao biti analiziran u istrazi koja sledi.

Policijska patrola je u stan na Zvezdari došla po dojavi Beograđanke I. L, koja je u policijskoj stanici Palilula prijavila da ju je muž Uroš Pašajlić (38) brutalno tukao i da duže vreme drži svoju ćerkicu kao roba. Žena je imala vidljive povrede na licu i izjavila je da ju je nevenčani suprug Pašajlić udario glavom i slomio joj nos. - Tada je ispričala i da Pašajlić drži osmogodišnju ćerkicu godinama zatvorenu u stanu na Zvezdari. Ćerkicu je, kako je navela I. L,

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »