Besplatne edukacije o onlajn trgovini u Somboru u Ananas karavanu Kliknite sa kupcima

Beta 28.03.2023

Kompanija "Ananas" najavila je da će u Somboru u četvrtak, 30. marta, u Regionalnoj privrednoj komori biti održana besplatna edukaciji o onlajn trgovini, a u sklopu karavana "Kliknite sa kupcima".

Kako je navedeno, svi zainteresovani moći će da prisustvuju besplatnoj edukaciji na temu onlajn trgovine i saznaju više o značaju onlajn prodavnica za poslovanje, šta kupce motiviše da kupuju onlajn, i šta ih odbija.

Takođe, svi prisutni saznaće na edukaciji više o mts paketima i pogodnostima isključivo namenjenim biznis korisnicima.

Kompanija "Ananas" pokrenula je projekat "Kliknite sa kupcima" u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i mts-om, uz podršku Privredne komore Srbije, sa ciljem pružanja pomoći domaćoj privredi i budućim poslovnim partnerima.

Besplatne edukacije namenjene su onima koji žele da pokrenu sopstvenu onlajn trgovinu, onima koji je već imaju, ali žele da je unaprede, kao i svima koji žele da saznaju više o svetu E-commerca.

Svi polaznici dobiće savete i znanja koja će im pomoći da se prilagode promenljivim trendovima na tržištu i da iskoriste mogućnosti koje pruža onlajn prodaja.

Kako bi predstavio sve benefite online trgovine i E-commerca, karavan će obići sve gradove u Srbiji.

Zainteresovani svoje prisustvo mogu da potvrde klikom na "Kliknite sa kupcima", dok ostali registracijom putem ovog linka daju šansu da njihov grad bude sledeći domaćin Ananas karavana "Kliknite sa kupcima", navedeno je u saopštenju.

(Beta, 03.28.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Ekonomija, najnovije vesti »