Bolna ispovest advokata čiji je sin greškom likvidiran u obračunu mafije! U emisiji uživo otkrio najveću ranu, ali i najteže slučajeve: Branio sam ženu koja je raskomadala svekrvu (video)

Blic 30.03.2023
Bolna ispovest advokata čiji je sin greškom likvidiran u obračunu mafije! U emisiji uživo otkrio najveću ranu, ali i…

Karijeru advokata Milovana Mikija Stojanovića obeležili su ne samo razni komplikovani sudski slučajevi, već i lična tragedija koja do danas nije dobila epilog. Čuveni advokat kome je sin nastradao kao kolateralna šteta mafijaškog obračuna u Jagodini, gost je voditelja Vanje Bulića. U emisiji "Biseri" na kanalu Mts-a 115, Blic televizije, Stojanović će otkriti sve o svom životu, karijeri, ali i bolu koji već pet godina ne jenjava.

Milovan Stojanović vodi poreklo iz Prizrena. U svojoj karijeri imao je preko pedeset najtežih slučajeva, sa kojima je bilo nemoguće da ne saživi. Milovan se istakao i u brojnim akcijama u obnovi manastira i crkava na Kosovu i Metohiji, nakon pogroma Srba 2004. godine. Njegov život obeležila je velika tragedija u kojoj je njegov sin, takođe advokat Nemanja Stojanović greškom ubijen u 27. godini života. Kako kaže, advokaturom je počeo da se bavi pre svega iz ljubavi

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »