Srbija ga je zavolela u "Nikad nije kasno" a sada se Đura (47) bori za život: "Oslabio sam 73 kilograma, lekari kažu da ovakvi kao ja ne prežive duže od 20 dana"

Blic 19.04.2023
Srbija ga je zavolela u "Nikad nije kasno" a sada se Đura (47) bori za život: "Oslabio sam 73 kilograma, lekari kažu da…

Kad mu je pre par meseci pozlilo i nakon što je počeo da otiče, a zatim da gubi na kilaži, nekadašnji učesnik takmičenja "Nikad nije kasno" Đura Đalinac (47) nije mogao ni da pretpostavi da je pred njim najteža i najveća borba - ona za život. Mesecima je pokušao da dođe do dijagnoze i sazna zašto konstantno ima vodu u stomaku, koja mu je i pravila najveći problem, a onda je ustavljeno ono najgore... tumor.

Đura Đalinac je iz Sremske Mitovice, ima četvoro dece, a Srbija ga je zavolelal kada je zapaevao u popularnom šou. Samo, od tad mu se ceo život preokrenuo naopačke. - U septembru prošle godine je počeo da me boli stomak, nisam mogao da dišem, a tek u novembru sam uradio prvi ultrazvuk. Od tad kreće moja borba. Prvi put mi je izvađeno 37 litara vode iz stomaka, a onda još više od 40. Lekari kažu da sa tolikom količinom vode pacijent nije preživeo više od 20 dana.

Povezane vesti »

Zabava, najnovije vesti »