(Uznemirujuće) snimak stravičnog nasilja nad dečakom u Novom Sadu: Sabio dete u ćošak pa ga udara u glavu i telo uz psovke, tera ga da se izvinjava (video)

Blic 21.04.2023
(Uznemirujuće) snimak stravičnog nasilja nad dečakom u Novom Sadu: Sabio dete u ćošak pa ga udara u glavu i telo uz…

Jezivi snimak nasilja nad maloletnim dečakom u Novom Sadu osvanuo je na društvenim mrežama i velikom brzinom izazvao veliku nevericu i osudu javnosti. Na snimku se vidi kako nepoznata muška osoba udara rukama i nogama dečaka, terajući ga da izgovara rečenicu: "Izvinjavam se svima vama sa Telepa", što ukazuje na lokaciju gde se maltretiranje dogodilo, odnosno na deo grada Novog Sada.

Dečak stoji sabijen u ćošak, klečeći u uglu. Snimajući sve vreme, batinaš ga prvo udara rukama, ne dozvoljavajući mu da završi rečenicu koju ga je naterao da izgovori, a čiji nastavak podrazumeva i ponižavajuću psovku. Zatim, kada nesrećno dete čučne u samoodbrani, tera ga da spusti ruke i šutira ga u glavu. Jauk dečaka propraćen je psovkama njegovog batinaša, koji je po svemu sudeći želeo da se za njegovo iživljavanje sazna, čim se odlučio da snima sve. Nije

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »