Vozač i dve putnice zadržani u bolnici: Vlasnik srpskog autobusa koji se prevrnuo u Mađarskoj kaže da je vozilo bilo ispravno: "Nesreća se dogodila čim su prešli granični prelaz"

Blic 30.04.2023
Vozač i dve putnice zadržani u bolnici: Vlasnik srpskog autobusa koji se prevrnuo u Mađarskoj kaže da je vozilo bilo…

Jedan od vozača autobusa i dve putnice, zadržani su u bolnici posle saobraćajne nesreće koja se u subotu u jutarnjim satima dogodila u Mađarskoj, potvrdio je Nenad Ćalić, vlasnik somborske firme, čiji autobus je prevozio 55 putnika iz Beograda i Novog Sada, kada se iz još neutvrđenih razloga prevrnuo njih troje su na hospitalizaciji zadržani zbog dijagnostike.

Prema Ćalićevim rečima, 35 putnika je posle nesreće nastavilo put za Budimpeštu, dok se njih 15 drugim autobusom vratilo u Srbiju. Reč je o petodnevnom aranžmanu u Budimpešti. - Autobus je bio ispravan, pre oko mesec dana je prošao tehnički pregled. Nesreća se desila neposredno pošto su prešli granični prelaz, i svi putnici u autobusu su osigurani. Vozač je vozio brzinom od 50, 55 kilometara na sat. Mađarske vlasti su, moram da istaknem bile vrlo korektne i

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »