Zlostavljao I decu u jaslicama, pa dao skandaloznu odbranu! Novi jezivi detalji o vaspitaču pedofilu iz Odžaka: Broj zlostavljane dece sve veći, među njima i dete vaspitačice!

Blic 08.05.2023
Zlostavljao I decu u jaslicama, pa dao skandaloznu odbranu! Novi jezivi detalji o vaspitaču pedofilu iz Odžaka: Broj…

"Kada je ostajao sa decom sam slikao ih je gole, dodirivao im polni organ, čak i grizao", zgroženo priča majka iz Odžaka detalje seksualnog uznemiravanja dece koje se događalo u proteklom periodu u PU "Poletarac". Kako dodaje, na meti pedofila I. O. bila su muška deca stara tri, četiri godine, dok je stariju decu fotografisao samo kada su musava, tokom i nakon obroka.

Uznemireni roditelji iz Odžaka i okolnih mesta čija deca idu u vrtiće PU "Poletarac" sastali su se danas sa predstavnicima ove opštine, kao i pomenute predškolske ustanove. Kako "Blic" saznaje, roditeljima je rečeno da je I. O. bio jedini koji se za poziciju stručnog saradnika u nastavi javio na konkursu, te da je u septembru mesecu prošle godine organizovan obavezni psihološki test za sve zaposlene koje je 26-godišnjak prošao. - Rečeno nam je da niko nije primetio

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »