Srbija plače sa slobodanom negićem: Otac ubijene Sofije porukom nade i ljubavi rasplakao sve koji su ga gledali: "Puno je empatije među ljudima! Pogledaj se, Olja, idu ti suze"

Blic 22.05.2023
Srbija plače sa slobodanom negićem: Otac ubijene Sofije porukom nade i ljubavi rasplakao sve koji su ga gledali: "Puno je…

Slobodan Negić, otac devojčice Sofije Negić koja je ubijena u masakru u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", uputio je sinoć celoj Srbiji poruku nade koja je rasplakala ili duboko dirnulo ne samo sve u studiju tokom emitovanja "Utiska nedelje", već i sve koji su ga gledali na TV ekranima.

Negić se na kraju "Utiska nedelje" nadovezao na reči jedne majke koja se uključila u program, a koja se požalila da među ljudima "nema empatije". Negić se nije složio s tim. - Danas sam u očima ljudi video iskren strah za sve nas. Kada sam bio na sahrani svoje ćerke prilazilo mi je puno ljudi, za mnoge od njih uopšte nisam znao ko su. Njima je bilo teško da mi izjave saučešće, a i meni da ga primim sve dok u jednom trenutku nisam počeo da gledam u oči te ljude.

Povezane vesti »

Komentari

Društvo, najnovije vesti »