Pitali Srbe da li veruju u "višu silu" i podelili su neka svoja neverovatna iskusva: "Kad ti pokojna baba skuva ručak, neke kockice se poklope"

Blic 30.05.2023
Pitali Srbe da li veruju u "višu silu" i podelili su neka svoja neverovatna iskusva: "Kad ti pokojna baba skuva ručak, neke…

Da li postoji "viša sila" i paranormalno, tema je koja će svojim pokretanjem izazvati velike rasprave. I dok će vam mnogi reći da takvim stvarima ne pridaju značaj, tu će biti i onih koji duboko veruju u višu silu. Dokaz tome je i tema koja se nedavno pojavila na Reditu.

Naime, na društvenoj mreži Redit, neimenovana devojka iz Srbije, pitala je ostale korisnike da li veruju u višu silu. Objašnjavajući da bi za sebe rekla da je skeptik ali da joj se dešavalo da se "kockice poklope" i da ih ne može logički objasniti. "Pozdrav drugari, da li verujete da postoji neka viša sila ili sudbina, ili da li verujete da paranormalno postoji? Ja bih za sebe rekla da sam skeptik ali dešavalo mi se dosta puta da se "kockice poklope". Evo primer:

Blic »

Komentari

Zabava, najnovije vesti »