"Nisu plakali, stajali su mirno kada je dete umrlo": Novi detalji ubistva devojčice (3) za koje su osumnjičeni otac i maćeha: "Imaju još dva sina, stalno se čula buka"

Blic 08.06.2023
"Nisu plakali, stajali su mirno kada je dete umrlo": Novi detalji ubistva devojčice (3) za koje su osumnjičeni otac i…

Devojčica (3) koju su, kako se sumnja, otac i maćeha ubili u Švajcarskoj imala je tužnu sudbinu - majka nije brinula o njoj, te je prve godine života provela u hraniteljskoj porodici. Nakon toga, brigu o njoj preuzeli su otac i njena maćeha, koji su joj, sumnja se, naneli povrede tupim predmetom. Za sada, pozadina ovog stravičnog ubistva nije poznata, a poznanici porodice sada su otkrili detalje ponašanja uhapšenog oca.

Prema rečima komšija, porodica sa troje dece živi u zgradi u Glarusu samo nekoliko meseci. - Žena se često igrala napolju sa decom. Delovali su veoma prijateljski - kaže jedna žena. Sa druge strane, jedan komšija ističe kako se često čula buka iz stana ove porodice. - Često su se čuli glasni vrisci iz stana - kaže on. U petak uveče, policija je primila hitan poziv od roditelja jer njihova trogodišnja devojčica nije mogla da diše, iz razloga koji još uvek nisu

Povezane vesti »

Komentari

Hronika, najnovije vesti »