Насловне стране за петак 9. јун 2023. године

Бета 09.06.2023

Београдски дневни листови на насловним странама издања од петка највише пишу о протесту "Србија против насиља", евентуланим превременим изборима, као и о најавама власти о повећењу плата и пензија.

АЛО - Лист пише о нападу у Француској "Ножем избодено четворо деце". О туристичкој сезони "Хрватска скупља од Шпаније".

БЛИЦ - О евентуалним ванредним парламентраним изборима "Изборна једначина са много непознатих". "Мере државе на длану", о најављеном повећењу плата и пензија као и издвајањима за најмладје.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ - "На изборе у септембру или октобру", о опцијама о којима ће одлучити владајућа коалиција. О најави власти да ће повећети плате и пензије као и о једнократним давањима "Како до 10.000 динара за децу".

ДАНАС - "Вучићев опстанак на власти плаћамо још четврт милијарди евра", о најави председника и премијерке Србије о повећењу плата и пензија. "Шетња и прстен око Владе Србије", о данашњем протесту "Србија против насиља".

ИНФОРМЕР - О најави повећања плата и пензија "Повишице ће добити више од два милиона људи у Србији".

КУРИР - "Ко, кад и колико новца добија", о најави повећања плата и пензија.

НОВА - Лист пише о данашњем протесту "Србија против насиља" у тексту под насловом: "Сека Сабљић и Милан Марић међу говорницима на скупу". "Лангура планирао напад на мене", каже шеф Зелено-левог посланичког клуба Радомир Лазовић поводом претњи које је добио од посланика Српске напредне странке Јанка Лангуре.

ПОЛИТИКА - "Избори су једини начин да се спусте тензије", о ситуацији у Србији. "Држава има снаге за повећење плата и пензија", о најавама власти.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - "Трампа прислушкивале и пратиле три службе", о бившем председнику САД Доналду Трампу.

(Бета, 06.09.2023)

Прочитајте још

Кључне речи

Друштво, најновије вести »