Maskirana banda sekirama lomi izlog zlatare: Pogledajte snimak pljačke usred dana u Engleskoj! Prolaznik ih gađa dok beže (video)

Kurir 09.06.2023
Maskirana banda sekirama lomi izlog zlatare: Pogledajte snimak pljačke usred dana u Engleskoj! Prolaznik ih gađa dok beže…

Grupa maskiranih pljačkaša opljačkala je zlataru na glavnoj ulici u Lidsu pred prestravljenim kupcima! Na dramatičnom snimku vide se maskirani nasilnici kako sekirama i maljevima lome izlog juče u 11.36 sati, a zatim mirno ulaze u crni "mercedes" 4k4 sa torbama punim dragulja i zlata.

Terenac kreće, međutim, staje posle samo nekoliko metara dok četvrti član bande juri ka vozilu. Na snimku se vidi i da je jedan od prolaznika gađao vozilo sa pljačkašima. Lopovi su prema navodima lokalnih medija nakon pljačke pokušali da zavaraju trag tako što su napustili "mercedes" i ušli u "porše". Policija ih je međutim sve vreme pratila iz helikoptera. Ubrzo su se sudarili i pobegli pešaka. - Crni "mercedes" 4k4 pronađen je napušten dok je srebrni "porše 911"

Povezane vesti »

Ključne reči

Svet, najnovije vesti »