"Najoriginalnija ideja, bravo": Učenici iz Čačka sve oduševili, na malu maturu nisu došli skupocenim kolima, već rikošom, ali tek da vidite ko je za "volanom" (foto, video)

Blic 11.06.2023
"Najoriginalnija ideja, bravo": Učenici iz Čačka sve oduševili, na malu maturu nisu došli skupocenim kolima, već…

I dok se većina maturanata, i malih i velikih, trudi da ostavi što upečatljiviji utisak prilikom dolaska upravo na to matursko veče, birajući skupocene odevne kombinacije i luksuzne automobile, dvojica sada već bivših učenika osmog razreda OŠ "Ratko Mitrović" iz Čačka, svojom jedinstvenom idejom ukrali su "show". Njih je na proslavu dovezao Betmen lično i to u rikši.

- Jedan od maturanata mi je poslao poruku i pitao da li mogu da ih vozim na maturu u petak i ja sam oberučke prihvatio, jer me je ideja oduševila i zaista je bila neobična. Seli su u moju rikšu, ja sam ih odvezao u odelu Betmena. Kad smo stigli svi su bili pozitivno iznenađeni, slikali su i snimali dok smo dolazili, a potom smo se i provozali jedan krug - kaže za RINU Dragan Tolić, vozač jedine rikše u Zapadnoj Srbiji. Dvojica malih maturanata su na ovaj način

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »