Naslovne strane za petak 16. jun 2023. godine

Beta 16.06.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama za petak, 16. jun 2023. godine najviše pišu o dešavanjima na Kosovu, ponovnom dolasku šeika Bin Zajeda kod predsednika Srbije i protestima "Srbija protiv nasilja".

ALO - "Potop", o poplavama širom Srbije i posledicama obilne kiše.

BLIC - List piše o poseti predsednika Ujedinjenih Arapskih Emirata "Šeik Bin Zajed u Srbiji". Kandidatkinja za ministarku prosvete Slavica Đukić Dejanović kaže "Ne možemo decu da žigošemo".

VEČERNJE NOVOSTI - O dolasku lidera UAE "Bin Zajed u Beogradu, Bajden još na čekanju". O proslavi NBA titule i košarkašu Nikoli Jokiću "Nikola na čelu parade u Denveru".

DANAS - Kako će se letnja sezona odraziti na brojnost protesta Srbija protiv nasilja "Blokadom Beograda do ispunjenja zahteva". Ministar privrede o protestima "Rade Basta: Svi bismo morali da budemo na ulici sa građanima". Karikaturista Predrag Koraksić Koraks proslavio 90. rođendan "Ispratio sam mnoge vlasti, nadam se da ću i Vučićevu".

INFORMER - O nedostatku kvoruma na sednici Skupštine Srbije u tekstu "Bahaćenje opozicije koštalo građane 2,5 miliona dinara".

KURIR - List prenosi analize dešavanja na Kosovu "Opasne namere".

NOVA - O postupcima predsednika Srbije "Vučićeva hajka na profesora kažnjiva zatvorom". O saslušanju jednog od inspektora koji je otkrio "Jovanjicu" u nastavku sudskog postupka "Koluvija mi je pokazivao kontakte sa Gašićem". O javnim preduzećima čije dugove garantuje Srbija "Država spremna da plati za gubitaše 1,6 milijardi evra".

POLITIKA - O poseti slovenačke predsednice Nataše Pirc Musar Beogradu "Razmena sa Slovenijom biće dve milijarde evra". O poplavama širom Srbije "Reka Trnavica ugrozila oko 2.500 domaćinstava".

SRPSKI TELEGRAF - O dešavanjima na Kosovu u tekstru "Vučić: Na severu su i deca spremna da ginu".

(Beta, 06.16.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »