"Ćerki govorimo da joj se tata izgubio i da ćemo ga vratiti kući": Ispovest supruge Radovana nestalog u Grčkoj: "Nisu tražili DNK analizu"

Blic 20.06.2023
"Ćerki govorimo da joj se tata izgubio i da ćemo ga vratiti kući": Ispovest supruge Radovana nestalog u Grčkoj: "Nisu…

- Neizvesnost da li je kod ostrva Serifos pronađeno telo našeg Radovana dodatno produžava agoniju i otvara brojna pitanja o tome šta mu se dogodilo. Mnogo nas boli to što ništa ne znamo, a njegovoj ćerki govorimo da ćemo ga naći i vratiti kući - ovim rečima počinje svoju ispovest Dragana Juračić, supruga Radovana Juračića (44), koji je 29. maja nestao u Grčkoj, kada se ukrcao na brod od Atine do ostrva Kos.

Ona kaže da, uprkos tvrdnjama medija, nadležni u Grčkoj nisu tražili analizu DNK kako bi utvrdili da li je na ostrvu Serifos pre oko dve nedelje pronađeno telo njenog supruga. - Još nas nisu kontaktirali i nismo sigurno čije su telo našli. Znamo samo da je obdukcija gotova i da je smrt nastupila utapanjem - priča kroz uzdah Dragana. Ona dodaje da su joj mnogo pomogli grčki mediji, tačnije urednica emisije "Svetlo u tunelu“, posle čijeg emitovanja su saznali da je

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »