Za njivu kod Novakovog imanja traže više od pola miliona evra! U ovom vojvođanskom mestu je prava jagma za zemljom: "i naš teniser se smestio tu kod jezera"

Blic 28.06.2023
Za njivu kod Novakovog imanja traže više od pola miliona evra! U ovom vojvođanskom mestu je prava jagma za zemljom: "i naš…

Mesto Pavlovci kod Rume, sa manje od 400 stanovnika, do pre pet godina za mnoge je bilo samo jdeno malo ušuškano vojvođansko selo. U međuvremenu se poređalo nekoliko činjenica koje su dovele do toga da su pojedine parcele nalazile kupca i za milion evra. Tražnja je naravno "kumovala", kao i elitni kupci među kojima se "obreo" i Novak Đoković, ali i mnoge firme.

Mir, ravnica, jezero, blizina i Beograda i Novog Sada... glavni su razlozi i za popularnost Pavlovaca, mesta u opštini Ruma, gde danas ne živi ni 500 ljudi ukupno. A, cena ara u Pavlovcima skočila je za kratko vreme sa nekoliko stotina evra na preko 2.200! Danas se u Pavlovcima na prodaju nude kuće, parcele, zemljišta i njive. Ponuda u oglasima je vrlo bogata, a razlog je dobra i tražnja, ali i cena. U jednom oglasu nudi se voćnjak od 9,3 hektara za 580.000 evra.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Najnovije vesti »