Točak i deca članova grupe Smak večeras na Arsenal festu

Beta 30.06.2023

Točak i deca članova grupe Smak večeras Smak plus bend koji je sastavljen od dece članova legendarnog Smaka, a koji radi pod patronatom Radomira Mihailovića Točka i ostalih "smakovaca" nastupiće večeras na glavnoj bini Arsenal festa u Kragujevcu.

Međunarodno priznati virtuoz na violini Nemanja Radulović, takođe na glavnoj bini, zasviraće večeras sa svojim orkestrom Double Sens koji čini 20 vrsnih muzičara iz Srbije i Francuske.

U srcu Šumadije koncertno će promovisati aktuelni album Koreni (Roots).Na Arsenalu će večeras još svirati Dubioza kolektiv, Beogradski sindikat, Artan Lili, Marko Luis, Filip Baloš, Bojana Vunturišević, Seun Kuti, Rejko (Reyko) i drugi.Festival se pod sloganom "Novi svet" održava u prostoru stare vojne fabrike - Knežev arsenal, u centru Kragujevca.

Program festivala odvijaće se na tri scene - glavnoj bini (Main Stage), garden (Garden Stage) i eksploziv (Explosive Stage).

Ne postoji festivalski parking, a na sajtu i Instagram profilu festivala mogu se naći obližnje lokacije za parkiranje i uputstvo kako doći do Kneževog arsenala, kao i kompletna satnica.

Karte su dostupne na sajtu tickets.rs.

Prvi put ove godine za sva plaćanja na festivalu uvedena je Arsenal kartica, koje se kupuje i dopunjava u zoni festivala. Cena kartice je 100 dinara, u svakom trenutku je moguća uplata, provera stanja i povraćaj nepotrošenog novca na obeleženim mestima.

Na Arsenal festu biće sprovedena akcija "Svaka limenka se računa". Posetioci festivala će kod promotera moći da odlože svoje ambalaže, kao i da učestvuju u pravljenju jedinstvenog ekološkog murala – tzv. Pikselate.

(Beta, 06.30.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Kultura, najnovije vesti »