Selektor odbojkašica Đovani Gvideti za "Novosti": Celokupni utisak i rezime je loš, ali... Srbija je najbolji tim na svetu!

Večernje novosti 09.07.2023  |  S.RAJIĆ
Selektor odbojkašica Đovani Gvideti za "Novosti": Celokupni utisak i rezime je loš, ali... Srbija je najbolji tim na svetu!

DEBI na klupi Srbije Đovani Gvideti neće pamtiti po najboljem. U Ligi nacija nije obezbeđena završnica, a takmičenje je započeto sa četiri poraza. Međutim, Italijan gleda dugoročnije i u mislima ima samo bleštavi odsjaj najsjajnijeg odličija u Gradu svetlosti kroz godinu dana na OI. Ipak, put od Pariza vodi kroz kvalifikacije u septembru u Kini, za koje će se tempirati forma. Selektor odbojkašica u razgovoru za "Novosti", to ističe kao glavni cilj.

FOTO: OSS - Želimo što bolje da se pripremimo za EP, da tako iskoristimo ovo dodatno vreme koje smo dobili ispadanjem u LN. Pogotovo za kvalifikacije na OI koji su moji glavni cilj. Sa najjačom ekipom imao sam praktično samo jedan i po zajednički trening tako da smatram da sam na početku - priča za naš list Italijan. U dosadašnjih 12 mečeva Gvideti ima polovičan učinak (6-6), a stvari su mogle da izgledaju i bolje. - Celokupni utisak i rezime je loš ako se uzme u

Pročitajte još

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »