Naslovne strane za utorak, 11. jul 2023. godine

Beta 11.07.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za utorak, 11. jul 2023. godine najviše pišu o poseti crnogorskog predsednika Jakova Milatovića Srbiji, 28. godišnjici genocida u Srebrenici i tenzijama između Banjaluke i Sarajeva.

BLIC - "Počinje mesec tuge i mržnje na Balkanu", o godišnjici genocida u Srebrenici. List prenosi izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića tokom posete crnogorskog predsednika Jakova Milatovića "Crnoj Gori nećemo ni na senku stati".

VEČERNJE NOVOSTI - "Bošnjaci mole NATO da kazni Srpsku", o tenzijama u Bosni i Hercegovini. O problemima na beogradskom aerodromu u tekstu "O prtljagu na Tesli brinu još tri firme".

DANAS - "14.000 SNS botova lažira stvarnost", o spisku navodnih bot naloga koji se pojavio na društvenim mrežama. "U Potočarima opet bez zvaničnika iz Srbije", o godišnjici genocida. Ministar privrede Rade Basta, o čijoj se smeni raspravlja u Skupštini, kaže za list "Građanima ne trebaju političke priče, nego puni frižideri".

NOVA - O obustavljanju postupka protiv bivše šefice Višeg javnog tužilaštva u tekstu "Tužiteljka bez kazne zbog skrivanja slučaja Cvijan". "Potrošili 90.000 evra na limuzine, a nisu počeli da rade", o preduzeću za naplatu prevoza u Gradu Beogradu.

POLITIKA - "Korak napred u odnosima Beograda i Podgorice", o poseti crnogorskog predsednika. "Dodikov ples po ivici Dejtonskog sporazuma", o situaciji u Bosnih i Hercegovini.

(Beta, 07.11.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »