Milivojević (DS): Građani i opozicija neće dozvoliti da mafija pokori naše društvo

Beta 11.07.2023

Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević izjavio je danas da građani i opozicija ne dozvoljavaju da mafija pokori društvo i da je od prvog protesta "Srbija protiv nasilja" jasno poslata poruka "da ovo nije više privatna država Aleksandra Vučića".

Milivojević je, ispred zgrade Specijalnog suda u kome danas u predmetu "Jovanjica" treba da svedoči inspektor Dušan Mitić, rekao da je njemu kao narodnom poslaniku "prosto neverovatno da živimo u državi koja je ovako loše organizovana, a kriminal je ovako dobro organizovan".

"Očigledno je da i državu i kriminal vode isti ljudi", rekao je Milivojević agenciji Beta.

On je kazao da je skup ispred zgrade Specijalnog suda, gde se pored predstavnika opozicije okupio i veći broj građana, podrška inspektorima Dušanu Mitiću i Slobodanu Milenkoviću koji su otkrili slučaj "Jovanjica" i policajki iz Valjeva Katarini Petrović, podrška onima koji se "iskreno i hrabro" bore protiv kriminala.

On je rekao da u toj borbi su "na jednoj strani organizovani kriminal i režim Aleksandra Vučića, a na drugoj građani" i opozicija i da veruje da će građani pobediti.

Milivojević je kazao da su građani pozvani na okupljanje ispred zgrade Specijalnog suda na poslednjem protestu "Srbija protiv nasilja" jer je važno "da Dušan Mitić i Slobodan Milenković, kao i svi drugi časni policajci znaju da nisu sami".

(Beta, 07.11.2023)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »