Naslovne strane za petak 21. jul

Beta 21.07.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 21. jul, pišu o oluji koja je pogodila Srbiju, o radu Anketnog odbora Skupštine Srbije koji se bavi utvrđivanjem odgovornosti za dva masovna ubistva početkom maja i o drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Preživesmo" o oluji koja je zahvatila Srbiju. "Ovo je srpsko jedinstvo" o sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, patrijarha srpskog Porfirija i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika.

BLIC - List o nevremenu koje je pogodilo Srbiju piše: "Nikad veća superoluja i biće ih još".

VEČERNJE NOVOSTI - "Strah od reprize superoluje" - o velikoj šteti od nevremena koje je u sredu uveče zahvatilo Srbiju. O događajima u BIH: "Pripremaju optužnice za lidere Srpske?".

DANAS - Za list govore organizatori "Protesta protiv nasilja" iz Šapca, Kruševca i Kragujevca: "Provokatori neće zastrašiti građane". O drugoj sednici Anketnog odbora Skupštine Srbije o dva masovna ubistva :"Predlažu da se ukine Odbor".

INFORMER - Pod naslovom "Uragan nad Srbijom" o oluji koja je pogodila Srbiju. O saslušanju dečaka koji je ubio devetoro dece i čuvara u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" i sednici Anketnog odbora koji se bavi utvršivanjem okolnosti tragedije "Kosta: Mama, jesi sad srećna?"

KURIR - O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, patrijarha srpskog Porfirija i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika u tekstu pod naslovom "Odluka".

NOVA - "Apokalipsa: Orkanski vetar rušio sve po Srbiji", piše liist o šteti u više gradova. List najavljuje koga Anketni odbor Skupštine Srbije za utvrđivanje odgovornosti za masovna ubistva planira da pozove: "Na spisku za saslušanje i Vučić, Brnabićeva, Gašić, Milić i Dolovčeva".

POLITIKA - O sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića, patrijarha Srpske pravoslavne crkve Porfirija i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika: "Predstoje važni susreti na tlu Republike Srpske". List piše i da je "Ukrajinsko žito postalo vojni teret".

SRPSKI TELEGRAF - "Padaće grad veličine jajeta" o predstojećoj oluji nakon nevremena u Srbiji. O sednici Anketnog odbora za utvrđivanje okolnosti dve tragedije u Srbiji "Marinika zgrozila celu Srbiju".

(Beta, 07.21.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »