Nikola iz Užica ručak za dvoje u Budvi platio 157 evra, samo mala limenka piva košta 6 evra: "Pre nego što sednete u restoran dobro pogledajte koliko para imate"

Blic 26.07.2023
Nikola iz Užica ručak za dvoje u Budvi platio 157 evra, samo mala limenka piva košta 6 evra: "Pre nego što sednete u…

Dok sa jedne strane stižu informacije da je ovogodišnja sezona na crnogorskom primorju rekordna, drugi se žale da je broj gostiju skoro duplo manji nego prošle godine. I dok su informacije o posećenosti različite, ono što je sigurno jesu previsoke cene u Budvi koju još nazivaju i prestonicom crnogorskom turizma. Nikola Radivojević iz Užica je tokom jula bio na moru dva puta, prvi put u Grčkoj, a drugi put upravo u Budvi i kako kaže ostao je zatečen razlikom u cenama.

- Iznenadio sam se kad sam video da su cene na crnogorskom primorju, naročito u Budvi duplo veće u odnosu na Porto Karas u Grčkoj koje važi za jedno od luksuznih mesta. Skuplje je za više od 50 procenata, tamošnji ugostitelji i milionere ostavljaju u čudu i praznih džepova, jer su cene nenormalno visoke - kazao je za RINU Nikola. On savetuje da ukoliko se odlučite na boravak u Budvi, pre ulaska u restoran se dobro presaberete kako ne bi došli u neprijatnu situaciju

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »