Naslovne strane za ponedeljak, 31. jul 2023. godine

Beta 31.07.2023

Beogradska štampa na naslovnim stranama današnjih izdanja piše o standardu građana, odnosu vlasti prema medijima, donosi intervjue predstavnika vlasti i opozicije, piše i o prilikama na Kosovu, ratu u Ukrajini.

ALO - Izjava ambasadora Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marka Đurića "Sve bolji odnosi sa Amerikom".

BLIC - "Rat stigao do Moskve" - dronovima napadnut glavni grad Rusije. List piše i: "Postkovid nam i dalje urniše srce".

VEČERNJE NOVOSTI - Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić kaže: "Svakodnevno se u Americi menja slika o našem narodu". List prenosi i da je ruski predsednik Vladimir Putin rekao da "Rusija ne želi sukob sa NATO, ali smo spremni".

DANAS - "Otpor targetiranju medija i profesonalnih novinara", piše list o ponašanju vlasti. Potpredsednica pokreta Srce Dijana Vukomanović o rejtingu predsednika države Aleksandra Vučića: "Nema tajne, samo sila, novac i manipulacije".

INFORMER - List piše o ratu u Ukrajini "Ukrajinci dronovima opet napali Moskvu".

KURIR - "Susret", list piše o poseti predsednika Ugande Joverija Kaguta Musevenija Srbiji.

NOVA - Intervju s potpredsednikom Stranke slobode i pravde Dušanom Nikezićem: "Građani s pravom strahuju od mera Brnabićeve i Malog". "U Vučićevom zlatnom dobu za platu sve manje može da se kupi", piše list povodom izjava predsednika Srbije.

POLITIKA - "Deeskalacija na KiM čeka kraj letnje pauze u Briselu", piše list. Umro pisac: "Odlazak Davida Albaharija".

SRPSKI TELEGRAF - "Ukrajinci dronom pogodili Moskvu" o poslednjim dešavanjima u ratu u Ukrajini.

(Beta, 07.31.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »