Sami sebi smo najveći neprijatelji: Silviju i supruga su opljačkali na plaži, a komentari Srba su dno dna: "pitaj ti ženu da nije ona!"

Blic 03.08.2023
Sami sebi smo najveći neprijatelji: Silviju i supruga su opljačkali na plaži, a komentari Srba su dno dna: "pitaj ti ženu…

Bračni par iz Srbije ostao je tokom letovanja u Paraliji bez novca i dokumenata kada su im lopovi na plaži ukrali novčanike. Umesto da naiđu na empatiju kod sunarodnika iz Srbije, njih su u nekoliko komentara okarakterisali kao glavne krivce, a bilo je i onih koji su sumnjali u poštenje žene koja je pokradena.

Unutar Fejsbuk grupe "Grčka info", objavljen je apel Silvije R., koju su zajedno sa suprugom opljačkali na plaži u Paraliji. U kratkoj objavi ona je zamolila sve članove koji su trentuno u omiljenom letovalištu Srba u Grčkoj da im jave ako nađu dokumenta. Pored novca i lične karte, kako je napisala, u novčaniku su se nalazile vozačka dozvola, kao i zdravstvena knjižica. "Dobar dan društvo, juče su meni i suprugu na plaži u Paraliji ukrali novčanike. Pored crkve.

Pročitajte još

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »