Ključa u narodnoj stranci: Razlaz je sve bliži, funkcioneri "odjavljuju" jedni druge: Neće odlučivati oni koji će u nedelju da krkaju pauflek i zaponjke (video)

Blic 04.08.2023
Ključa u narodnoj stranci: Razlaz je sve bliži, funkcioneri "odjavljuju" jedni druge: Neće odlučivati oni koji će u…

Narodna stranka kakva je do sada postojala po svemu sudeći broji poslednje dane, jer je jaz između dva tabora toliko veliki da su jedni druge već počeli da nazivaju "neprijateljima" i "bivšim saradnicima". Zbog toga deo članstva koji podržava aktuelnog lidera Vuka Jeremića više nema dilemu da će se struja prvog potpredsednika stranke i šefa poslaničkog kluba Miroslava Aleksića u nedelju i definitivno otcepiti.

To bi moglo da se desi ako Jeremić do kraja današnjeg dana ne ispuni zahteve iz Aleksićevog tabora da se poništi odluka o smeni Izvršnog odbora stranke na čelu sa Aleksićem. U tom slučaju, stranački odbori koji podržavaju Aleksića će na svom sastanku u Topoli u nedelju najverovatnije odlučiti da se u potpunosti odvoje od dojučerašnjih saboraca. Ako bude tako, biće to epilog višemesečnih trzavica koje su kulminirale proteklih mesec dana, a koje je podstakla

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »