"Нема купања у базену у одећи, цео живот живим с муслиманима": Власник плаже у Утјехи који је избацио породицу због буркинија тврди да је све извучено из контекста: Огласило се и Тужилаштво (видео)

Блиц 08.08.2023
"Нема купања у базену у одећи, цео живот живим с муслиманима": Власник плаже у Утјехи који је избацио породицу због…

Након инцидента из Утјехе који је запалио друштвене мреже, огласио се и главни актер снимка, власник плаже, Драган Ђ. (64) који је изнео своју страну приче. Он тврди да је избацио малолетну девојку И.А. и њену породицу са поседа приватне плаже, јер је у базену који је у склопу комплекса, забрањено купање у одећи, а девојка је на себи носила буркини, тачније муслимански купаћи са хиџабом.

- На базену "Роцки Беацх" на плажи Утјеха није дозвољено купање у одећи, и то је истакнуто на табли која се налази испред купалишта. Могу да се купају у бурки, хиџабу у мору, као што се купају, али не и у базену - рекао је власник плаже, Драган Ђ. за "РТЦГ". Како је даље објаснио, свестан је да се снимак свађе поделио на неколико друштвених мрежа, али тврди да је снимак исечен тако да га представи у негативном светлу. - Пријавили су ме, дао сам изјаву у

Повезане вести »

Кључне речи

Коментари

Друштво, најновије вести »