Pretnja kasapljenja mačetom motiv ubistava u Futogu: Sukob dve grupe mladića trajao godinama: "Rekli su da ovaj put neće omašiti"

Blic 26.08.2023
Pretnja kasapljenja mačetom motiv ubistava u Futogu: Sukob dve grupe mladića trajao godinama: "Rekli su da ovaj put neće…

Nakon jučerašnjeg brutalnog ubistva Nikole Š. (19) i Miloša M. (20) koje je, kako se sumnja, u Futogu u automobilu izrešetao pištoljem N. L. (23), a potom priznao to krivično delo, istraga je povela u pravcu pretnji pokojnika koje su uputili osumnjičenom za ubistvo, saznaje "Blic".

Prema nezvaničnim informacijama, N. L. je rekao policiji da se plašio da će ga pokojni Nikola Š. i Miloš M. ubiti nakon ozbiljnih pretnji koje su mu uputili. - N.L. je ispričao da se plašio za svoj život jer su mu, navodno, pokojni mladići pretili da će ga iseći mačetama i baciti u Dunav?! Rekli su mu navodno da ovoga puta neće "omašiti" kao njihov prijatelj iz iste navijačke grupe koji se 2018. godine sukobio sa navijačima kojima navodno pripada osumnjičeni N. L.

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »