"Niko nije obraćao pažnju na nju, slali su je od jednog do drugog lekara": Oglasio se brat tragično preminule trudnice Aleksandre: "Bilo je to međusobno nadmetanje lekara, mržnja između njih"

Blic 27.08.2023
"Niko nije obraćao pažnju na nju, slali su je od jednog do drugog lekara": Oglasio se brat tragično preminule trudnice…

Nedelju dana nakon smrti trudnice Aleksandre (25) u bolnici u Botošanima, gde su je lekari zanemarili, lokalna zajednica svakodnevno protestuje i zahteva ostavke medicinskog osoblja koje je dežuralo u noći tragedije. Krivična istraga tek počinje, a na saslušanja je pozvana i porodica preminule žene, među kojima je i Aleksandrin brat, Vlad Miron, koji je otkrio nove detalje u vezi tragične smrti svoje sestre.

- Malo po malo počinju da se pojavljuju svi ovi detalji koje sam ja, nakon što sam pročitao poruke između sestre i devera, od početka shvatio, ali su u bolnici tvrdili da se protokoli poštuju. Sve što sam tvrdio u početku istina je, da niko nije obraćao pažnju na nju, da su je slali od jednog lekara do drugog. Nikakve spasonosne namere nije bilo, izgleda da je njima normalno da ostave pacijenta do jutra, dok ne dođe lekar - započeo je brat preminule trudnice

Blic »

Komentari

Svet, najnovije vesti »