"To je uzrok ivine smrti": Sestra tragično nastradale Novosađanke otkrila šta se kobne noći dogodilo na plaži Oficirac: "Sada je to unutar porodice"

Blic 28.08.2023
"To je uzrok ivine smrti": Sestra tragično nastradale Novosađanke otkrila šta se kobne noći dogodilo na plaži Oficirac…

Iva je dobila srčani napad, to je uzrok smrti, otkrila je za "Blic" Martina Balog, sestra 27-godišnje Novosađanke Ive Balog koja je nestala na plaži Oficirac u subotu oko 4 ujutru. Ukoliko se to ispostavi kao tačno, rešiće misteriju smrti devojke čije je telo nađeno narednog dana čak 60 kilometara nizvodno, pored obale na području Starih Banovaca. Martina dodaje da plaže na Oficircu treba zabraniti, jer predstavljaju opasnost za mlade devojke.

Kako je "Blic" nezvanično saznao, Ivino telo je poslato na obdukciju. Ovu informaciju, međutim, njena sestra demantuje. - To je sada unutar porodice, a jedino što mogu da apelujem jeste da se zabrane žurke na Oficircu - rekla nam je Martina. Podsetimo, Iva Balog je nestala u noći između petka i subote, oko 4 sata iza ponoći na novosadskoj plaži Oficirac, a nađena je u nedelju oko 13 sati u Dunavu, oko 60 kilometara nizvodno, ka Beogradu. Još nije obelodanjeno pod

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »