Naslovne strane za četvrtak, 7. septembar 2023. godine

Beta 07.09.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za četvrtak, 7. septembar 2023, pišu o mogućim vanrednim parlamentarnim i beogradskim izborima u decembru, pištaljkama i vuvuzelama na sednici Skupštine Srbije i svedočenju inspektora Milana Isakova u slučaju "Jovanjica".

ALO - "Zelenović i Ćuta se rastali zbog Fejsa", o raskolu u opozicionoj partiji Zajedno.

BLIC - O mogućim vanrednim parlamentarnim izborima u tekstu "Četiri putića vode do izbora". "Bez struje i vode smo, nismo smeli ni na ulicu", o srpskim turistima zarobljenim u poplavama u Grčkoj.

VEČERNJE NOVOSTI - "Na izbore najranije 17. decembra", piše list i dodaje da će narednih dana biti doneta odluka da li će beogradski izbori biti spojeni sa parlamentarnim. O sednici Skupštine Srbije pod naslovom "Penjali se na klupe, duvali u vuvuzele".

DANAS - "Isakov: U Jovanjici sam video fabriku droge", prenosi list svedočenje inspektora. "Otkaz bivšem direktoru EPS-a okačen na oglasnu tablu", piše list.

INFORMER - "Namerno vozio u kontrasmeru",o saobraćajnoj nesreći kod Obrenovca.

KURIR - List piše o mogućim terminima za izbore, u tekstu pod naslovom: "Stručnjaci: Izbori početkom 2024. Glasanje za Beograd malo verovatno, deo opozicije zbunjuje svoje birače.

NOVA - "Dva scenarija za izbore u Srbiji", o mogućim izborima u decembru. Inspektor Milan Isakov u svedočenju pred sudom tvrdi: "Poslali su me u zatvor jer sam uhapsio Koluviju".

POLITIKA - "Rebalans uz vuvuzele", o sednici Skupštine Srbije. "Redovne vojne vežbe rezervista širom zemlje", piše list.

SRPSKI TELEGRAF - List piše da je u Vojvodini potvrdjen novi soj kovida, pod naslovom: "Eris, vraćaju se maske?". 

(Beta, 09.07.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »