Naslovne strane za ponedeljak, 11. septembar 2023. godine

Beta 11.09.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od ponedeljka 11. septembra najviše pišu o tome da su košarkaši Srbije postali vicešampioni sveta i saobraćnoj nesreći turista iz Srbije u Grčkoj.

ALO - "Vi ste naši prvaci sveta", veliki uspeh srpskih košarkaša, viceprvaci Mundobasketa.

BLIC - "List piše da su košarkaši Srbije, u finalu Svetskog prvenstva, poraženi Nemačke, u tekstu pod naslovom: "Srebro, malo li je?". O saobrčajnoj nesreći turista iz Srbije u Grčkoj, u tekstu pod naslovom: "Ljude su morali da se izvlače kroz šiber".

VEČERNJE NOVOSTI - "Srebrni junaci zlatnih srca", o košarkašima Srbije na Svetskom prvenstvu. "Poginulo troje Grka i Rus, povredjeno 49 Srba", o saobračjnioj nesreći u Grčkoj.

DANAS - "Posustali na kraju ali oduževili igrom", o srebrnoj medalji košarkaša Srbije na Svem prvenstvu. "Da srušimo režim pa onda da se delimo na levo i desno", kaže lider Ekološkog ustanka Aleksandar Jovanović Ćuta.

INFORMER - Cela naslovna strana lista posvećena je uspehu srpskih košarkaša na Mundobasketu i osvajanju srebrne medalje "Vi ste naši šampioni".

KURIR - "Vi ste naše zlato!" srpski košarkaši osvojili srebro na svetskom prvenstvu u košarci u Manili. Pod naslovom "Tragedija" detalji tešeke saobraćajne nesreće u Grčkoj u kojoj su stradale četiri osobe, a 53 Srba iz turističkog putnog autobusa povređeno.

NOVA - "Od otpisanih do vicešampiona sveta", o nastupu košarkaša Srbije na Svetskom prvenstvu. "Voleo bih da na izborima budemo kolona "Srbija protiv nasilja", kaže lider Narodnog pokreta Srbije Miroslav Aleksić.

POLITIKA - "Svaka čast za srebrnu medalju", o nastupu košarkaša Srbije na Svetskom prvenstvu. List piše o snažnom zemljotresu kojije pogodio Maroko, u tekstu pod naslovom: "Borba za živote ljudi zatrih u ruševinama".

SRPSKI TELEGRAF - O osvajanju srebrne medalje na svetskom prvenstvu u košarci i velikom uspehu srpskih košarkaša "Sudijska bagra nam otela zlato". "Lomili krov i stakla da izvade zarobljene putnike", o teškoj nesreći u Grčkoj u kojoj je učestvovao turistički putnički autobus iz Srbije.

(Beta, 09.11.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »