On je jedini izašao živ iz bunkera Velje Nevolje: Mladić kojeg su tukli i silovali danas konačno svedoči: "Budeš li odrukao muriji, pazi se!"

Blic 18.09.2023
On je jedini izašao živ iz bunkera Velje Nevolje: Mladić kojeg su tukli i silovali danas konačno svedoči: "Budeš li…

Mladić I.S., jedina preživela žrtva klana Velje Nevolje, svedočiće danas u Specijalnom sudu u Beogradu, kada će imati priliku da ispriča sve o zlostavljanju koje je doživeo na stadionu Partizana. Klan je optužen da su ovog mladića tri dana držali u prostorijama stadiona, tukli, mučili i silovali! Danas, mladić I.S. će konačno ispričati kroz koji pakao je prošao i ukazati na osobe koje su ga zlostavljale.

I. S. je trebalo da svedoči prvi, krajem avgusta, ali je zbog odsustva njegove advokatice svedočenje odloženo. U međuvremenu, svedočile su porodice ubijenih mladića - navijača Zvezde Zdravka Radojevića, škaljarca Lazara Vukićevića, navijača Partizana Gorana Veličkovića Goksija, Gorana Mihajlovića, Pink Pantera Milana Ljepoje. Članovi porodica žrtava Nikole Mitića i Aleksandra Gligorijevića nisu svedočili, jer sestra Mitića ne živi u Srbiji, dok je otac

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Hronika, najnovije vesti »