Nikad aktuelnija ekipa kod Ognjena Amidžića: Maja Berović, Barbara Bobak, Breskvica i Damir Handanović većeras stižu u "Ami G Show"

Blic 19.09.2023
Nikad aktuelnija ekipa kod Ognjena Amidžića: Maja Berović, Barbara Bobak, Breskvica i Damir Handanović većeras stižu u…

Nova epizoda u 16. sezoni najgledanije late night emisije „Ami G Show“ na programu je večeras od 22 časa na televiziji Pink, a biće, po svemu sudeći, posebna u ovoj sezoni. Naime, u studio kod Ognjena Amidžića stiže nikad aktuelnija ekipa – pevačice Maja Berović, Barbara Bobak i Anđela Ignjatović poznatija kao Breskvica, ali i kompozitora, muzičkog producenta i direktora Centra beogradskih festivala (CEBEF) Damira Handanovića.

Maja Berović je početkom jula, posle čak tri godine, objavila novi album „Milion“, i sa novim pesmama ušla u letnju sezonu koja je bila veoma uspešna. Popularna pevačica punila je klubove širom regiona, a svaki slobodan trenutak provodila je sa suprugom i sinom Lavom. Maja će kod Ognjena otkriti da li je zadovoljna reakcijama na album, kako je uspela da prebrodi težak životni period nakon operacije noge, ali i kako izgledaju njeni trenuci sa sinom i da li planira

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »