Naslovne strane za petak 22. septembar

Beta 22.09.2023

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od petka, 22. septembra najviše pišu o sporazumu proevropske opozicije u Beogradu i govoru predsednika Srbije Aleksandra Vučića u UN koji deo medija naziva "istorijskim".

BLIC - "Pronašli lava kod Subotice, svi tvrde, nije naš", o mladunčetu lava pronađenom na putu u blizini Subotice. List piše da će Srbija uskoro tražiti hitnu sednicu Saveta bezbednosti UN, u tekstu pod naslovom: "Projekat devet glasova".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o govoru predsednika Srbije u sedištu UN, u tekstu pod naslovom "Vučićeva lekcija licemerima sa Zapada".

DANAS - "Predstavljen "Dogovor za pobedu"", o sporazumu proevropske opozicije koja tehnički organizuje protreste "Srbija protiv nasilja". "Pare od države za medije koji uporno krše Kodeks", o odredbama novih medijskih zakona.

INFORMER - List piše da je predsednik Srbije očitao lekciju licemerima sa zapada, u tekstu pod naslovom "Kunete se u principe, a zgazili ste povelju UN".

KURIR - List piše o govoru Vučića: "Pokušaj rasparčavanja moje zemlje počeo je 2008. godine i još traje".

NOVA - "Borba za fer izbore i zahteve protesta", o sporazumu proevropske opozicije." Na zarade u "Beogradskom metrou" otišlo 700.000 evra", o troškovima i dnevnicama u gradskom preduzeću.

ALO - Predsednik Srbije čitavom svetu sasuo u lice istinu o Kosovu i Metohiji: "Na delu je etničko čišćenje nad Srbima", piše list. List piše: Opozicija tera po svome "Dok Kurti hapsi Srbe, oni maštaju o vlasti".

POLITIKA - "Poštovanje Povelje Ujedinjenih nacija nije izbor nego obaveza", kazao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Premijera novog srpskog artiljerijskog sistema", o međunarodnom sajmu naoružanja i opreme "Partner 2023" u Beogradu.

SRPSKI TELEGRAF - O govoru predsednika Srbije - "Vučić: Skoro sve zapadne sile pogazile povelju UN". O početku primene novog zakona: "Ludak s trotinetom dobio prvu kaznu".

(Beta, 09.22.2023)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »