Na TV Pink zabava traje cele nedelje! Nikad ekskluzivnije priče o poznatima sutra u ’Premijera – Vikend specijalu’, radni dani rezervisani za poznate goste i originalne savete u ’Praktičnoj ženi’!

Blic 23.09.2023
Na TV Pink zabava traje cele nedelje! Nikad ekskluzivnije priče o poznatima sutra u ’Premijera – Vikend specijalu’…

Premijerna kamera se ne gasi ni u ovoj televizijskoj sezoni – deo aktuelne programske šeme biće osma sezona najgledanije emisije o poznatima „Premijera – Vikend specijal“. Kroz najvažnije priče o poznatima koje su obeležile nedelju gledaoce vodi uigrani tandem, Tijana Prica i Bojana Lazić, dok će se direktno sa terena uključivati Nemanja Vujičić. Nova epizoda „Premijera – Vikend specijala“ čeka vas već sutra od 14:20 časova na televiziji Pink, a premijerna ekipa donosi nove, ekskluzivne priče.

U studio „Premijera – Vikend specijala“ stiže Rada Manojlović, koja će sa Tijanom i Bojanom diskutovati o svemu što gledaoce zanima, a uživo u programu, gledaoci će videti i razgovor sa Veljkom Ražnatovićem, Darkom Lazićem, Stefanom Karićem, ali i Markom Bulatom. Ekipa emisije „Premijera – Vikend specijal“ bila je tu da isprati i suđenje o kome su u protekloj nedelji pisali svi mediji. Milena Radulović svedočila je u sudskom procesu koji se vodi protiv Miroslava

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Zabava, najnovije vesti »