Srpske majke su simbol ljubavi: Zbog Jasninih reči reči posvećenih majci, plače cela Srbija: "Izvini mama, nikad ti se nisam zahvalila""

Blic 07.10.2023
Srpske majke su simbol ljubavi: Zbog Jasninih reči reči posvećenih majci, plače cela Srbija: "Izvini mama, nikad ti se…

"Amerika me nije dočekala raširenih ruku. Vrata na koja sam pokucala nisu se otvarala. Muž je obećao mojim roditeljima da će se brinuti o meni, ali nije održao obećanje. Ostala sam sama sa malim detetom u dalekom svetu. Specijalizacija u Americi je nemilosrdna, radi se više od 80 sati nedeljno. A ja imam dete. Ko će da ga čuva? To se nikog ovde ne tiče.", reči su Jasne, Srpkinje čija priča pokazuje surovu stranu života "preko bare".

U svom autorskom tekstu za "Politiku", unutar rubrike "Moj život u inostranstvu", Jasna Đurišić Torez koja živi u Severnoj Karolini, opisala je kako je tekao njen život nakon odluke da se priključi bivšem mužu, sa sve malim detetom i specijalizaciji. Ona je na kraju uspela da se izbori za sebe, prošla je specijalizaciju, magistrirala, a kao glavni razlog tome, navela je svoju majku, koja joj se našla u trenutku kada su se svi problemi sveta sručili na nju. "Posle

Izbori »

Ključne reči

Zabava, najnovije vesti »