"Samo nju mi spasite": Potresna ispovest za "Blic Tv": Tomislavu i bebu su u poslednji čas izvukli iz požara, devetočlana porodica iz Gadžinog Hana ostala bez krova na glavom (video)

Blic 13.10.2023
"Samo nju mi spasite": Potresna ispovest za "Blic Tv": Tomislavu i bebu su u poslednji čas izvukli iz požara, devetočlana…

U stanu devetočlane porodice Durković iz Gadžinog Hana prošle nedelje odvijala se prava drama. Vatra koja je buknula, zbog kako se pretpostavlja, loše instalacije, pretila je da ugrozi živote Tomislave (33) i njene tek rođene bebe Leonore stare samo devet dana. Materijalna šteta je ogromna, uništen im je ceo stan i cela porodica Durković u kojoj ima sedmoro dece školskog i predškolskog uzrasta, praktično je na ulici.

Zahvaljujući pribranošću majke koja je uspela da dozove pomoć i brzom intervencijom vatrogasaca, sprečena je tragedija. Kako je Tomislava za "Blic Tv" objasnila, uspela je da spasi svoju tek rođenu ćerku, a njena devetočlana porodica ostala je bez krova nad glavom. - Samo nju mi spasite meni nije bitno da li ću ja da budem spašena, znači samo ona. Ljudi su mi stavili merdevine, ali ja nisam mogla da siđem, jer to je treći sprat, niti sam mogla nju nekome da dam.

Požar »

Ključne reči

Komentari

Društvo, najnovije vesti »